(FOTO) TKD Bosna Visoko: 210 mladih taekwondoista u Brezi polagalo za pojaseve, svi pokazali izuzetne vještine

772

U nedjelju, 22. decembra 2019. godine, održano je polaganje za više pojaseve – viša učenička zvanja u Brezi, u prizemnim sportskim prostorijama Islamskog centra, gdje je polaganju pristupilo 210 polagača iz jedanaest punktova i četiri grada našeg Taekwondo Kolektiva Bosna. Domaćin ovog polaganja je bio klub Taekwondo Bosna Breza. Polaganje je izvedeno od devetog do prvog kupa. Polagači su pokazali odlično znanje iz poomsi, razbijanja daski i drugih vještina potrebnih za uspješno polaganje.

MARKETING

Ispitivačku komisiju činili su glavni i odgovorni majstor peti dan i predsjednik TKD Bosna Edin Kajević – Kaja, predsjednik kluba Victory Sarajevo Alen Alić, trener TKD Bosna i majstor treći dan Almin Kajević, trener sekcije Breza Kerim Ahmedspahić i menadžer TKD Bosna, u funkciji oficijelnog zapisničara, Edin Valjevac.

Dodijeljeni su i certifikati članovima koji su položili za crni pojas DAN/POOM pred komisijom Taekwondo saveza BiH.

Također, ovom polaganju svojim prisustvom podršku su dali i načelnik općine Breza Munib Zaimović, koji kontinuirano pomaže ovaj kolektiv. Također, podršku su svojim prisustvom dali i Nermin Merhemić, direktor OŠ Kiseljak Bilalovac 1, te drugi vrijedni roditelji koji su velika podrška!

“Polagačima, koji su uspješno položili, iskrene čestitke ispred TKD Kolektiva Bosna, a onim koji nisu više sreće drugi put”, poručili su iz TKD Bosna.

 

Visoko.co.ba/TKD Bosna

Komentari

komentara