Naslovnica ZDK Kultura Tony Cetinski...

Tony Cetinski 8.marta u zeničkoj Areni, jedan od gostiju i Adna Šestić

46

Dva vrhunska muzička spektakla hrvatskog pjevača Tonyja Cetinskog bit će održana 8. marta u zeničkoj “Areni” te 9. marta u sarajevskoj “Zetri”. Iako tvrdi da ne voli najavljivati spektakl, Cetinski je na pres-konferenciji u Sarajevu rekao da će dati sve od sebe da se zahvali publici koja će doći na koncert, budući da već šest godina nije nastupio na tim prostorima.

– Pripremamo veliku stvar, imamo i goste iznenađenja, a jedna od njih je i fantastična Zeničanka Adna Šestić – najavio je Cetinski. Poruka oba koncerta je, kazao je Cetinski, samo ljubav i to ne ljubav prema ženi, već prema životu. Cetinski je na sceni skoro 30 godina, a kako je kazao, u Sarajevu je prvi put nastupio davne 1989. godine. Istakao je da je njegova veza s glavnim gradom BiH vrlo jaka, jer je i 1996. godine u Vijećnici snimio spot za pjesmu “Prah i pepeo”.

– Prva velika stvar u mojoj karijeri desila se u Sarajevu i jako ga volim – istakao je Cetinski. Glavni producent koncerata Tomislav Kašljević rekao je da publiku na koncertu u Zenici i Sarajevu čeka vrhunski spektakl.

 

Visoko.co.ba/Zenicablog.com

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.