Naslovnica Preporuka Muzika Tony Cetinski...

Tony Cetinski: Kockice se u životu uvijek poslože, prije ili kasnije

29

Hrvatska muzička zvijezda Tony Cetinski nedavno je u Beogradu pred brojnom publikom održao koncert za pamćenje.
Isto to, kaže popularni Tony u razgovoru za Klix.ba, planira i na koncertu u Mostaru koji je zakazan za 12. juli u sportskom centru Kantarevac.

“Nadam se i vjerujem da će u Mostaru biti novi spektakl. Emocija na mojim nastupima nikad ne nedostaje, a pobrinut ću se da zajedno s tom divnom publikom priredimo jednu nezaboravnu večer i muzičko putovanje koje ćemo dugo pamtiti. Ovo nisu obične floskule, ja stvarno živim za te posebne atmosfere, to je energija koja vas pokreće. Kada vidite sretne i zadovoljne posjetitelje, onda vam je srce ispunjeno. Bar je tako u mom slučaju. Dakle, ako moram sažeti najavu koncerta u Mostaru, sve stane u #samoljubav”, kazao je Cetinski.

Publika u Mostaru imat će priliku premijerno čuti i Tonyjeu novu pjesmu koja nosi naziv “Svaka tvoja laž”, za koju je snimio i vrlo neobičan spot. Reakcijama publike na pjesmu je, kako kaže, prezadovoljan.

“To je predivna pjesma, posebnog teksta i muzike moje drage Aleksandre Milutinović. Moram svakako spomenuti i ‘otkačeni’ videospot ove pjesme, na čemu posebno zahvaljujem vjernom saradniku i prijatelju Paolu Gentiliniju. Naravno da će se i ova pjesma naći na repertoaru u Mostaru. Reakcije na pjesmu su odlične i vjerujem kako će ona, uz sve ostale koje ću izvesti, biti dodatni poticaj da se svi zajedno odlično zabavimo i provedemo”, poručio je Tony.

Cetinski je prije nekoliko dana u društvu porodice i prijatelja proslavio jubilarni, pedeseti rođendan. Otkrio nam je šta je poželio sebi za rođendan.

“Poželio sam ljubav, zdravlje, kao i to da i dalje budem okružen ljudima koje volim i koji vole i podržavaju mene. Više od toga bilo bi, mislim, pretenciozno. S druge strane, stvarno vjerujem da ako je čovjek zadovoljan i zdrav, sve ostalo dođe s vremenom. Kockice se u životu uvijek poslože, prije ili kasnije”, iskren je Cetinski.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.