Tragom vijećničkih inicijativa, Admir Babić (SDP): Iniciram završetak radova na objektu „atomsko sklonište“ u Naselju Luke

358
Admir Babić (GO SDP BiH Visoko)
Admir Babić (GO SDP BiH Visoko)

Na 6.sjednici Gradskog vijeća Visoko vijećnik SDP-a Admir Babić podnio je Inicijativu za završetak radova na objektu „atomsko sklonište“ u Naselju Luke.

MARKETING

Obrazloženje

Riječ je o objektu u jednom od najnaseljenijih naselja u našem gradu, a koji već dugo godina zjapi prazan i postaje sklonište za pse lutalice, te je krajnje vrijeme da dobije određenu namjenu.

Jedna od mogućnosti je pretvorba u etažnu garažu ili neki drugi objekat, koji će biti od veće koristi građanima, ali i koji u konačnici može donijeti određeni profit Gradu, ukoliko se bude adekvatno postupalo sa određenim rješenjima koje izaberemo za ovaj objekat.

Na postavljenu inicijativu tražim pismeni odgovor.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.