Tragom vijećničkih pitanja, Admir Babić (SDP): Da li ima planiranih aktivnosti sanacije i uređenja mosta u Čekrekčijama za mandat 2020-2024?

175

Na posljednjoj održanoj sjednici Gradskog vijeća Admir Babić vijećnik SDP-a problematizirao je dugogodišnji problem mosta u Čekrekčijama te postavio slijedeće vijećničko pitanje: Da li ima planiranih aktivnosti sanacije i uređenja mosta u Čekrekčijama za mandat 2020-2024?

Obrazloženje

Svjedoci smo katastrofalnog stanja ovog mosta, kojem je neophodna hitna sanacija i uređenja, posebno jer ovaj most je od velike važnosti za naše sugrađane i privrednike koji imaju svoje privredne subjekte u ovom naselju. Godinama nikakvih sanacija na ovom mostu nije bilo, a svjedoci smo čestih nezgoda, obrušavanja nasipa oko mosta, kao i lošeg stanja samog mosta.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.