Tragom vijećničkih pitanja, Kemal Mušinbegović (SDA): Da li je JP Visoko Ekoenergija u 2020. imalo potpisan ugovor s advokatom Vladom Adamovićem

197

Na posljednjoj održanoj sjednici Gradskog vijeća Visoko vijećnik Kemal Mušinbegović (SDA) postavio je vijećničko pitanje vezano za korištenje advokatskih usluga za potrebe JP Visoko Ekoenergija i to s advokatom iz Sarajeva Vladom Adamovićem.

MARKETING

Pitanje:

Da li je Javno preduzeće Visoko Ekoenergija doo Visoko u 2020. godini imalo potpisani ugovor s advokatom Vladom Adamovićem? Ako jeste molim da mi dostavite ugovor koji ste potpisali kako bih vidio obaveze i cijenu koštanja, te izvijestite o poslu koji je po tom ugovoru izvršen!?

Zanimljivo je pitanje, jer se u odgovoru na isto krije mnogo toga, a zbog određenih sudskih procesa koji se vode u Visokom.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.