Transport App / Veliki prostor za nove ideje

96

Na IT tržištu mlade ljude ohrabruje da kreću u nove kreativne poduhvate u cilju olakšanja pristupa različitim vrstama tržišta u trgovini, industriji i uslugama. Jedan od primjera je nova aplikacija Transport App na našem tržištu. Namijenjena povezivanju svih prevoznika i korisnika usluga prevoza. Traženje prevoznika za ino i domaći prevoz robe i stvari.

MARKETING

Transport App omogućava ubrzano i hitno traženje kurira i dostavljača za dnevne potrebe pravnih i fizičkih lica. Platforma je dostupna svim privatnim i pravnim licima različitih tipova vozila od putničkih automobila s ciljem obavljanja kurirskih usluga do šlepera sa ciljem prevoza robe većih gabarita i kilaža da učestvuju unutar tržišta. Jednostavno se prijavite na aplikaciju, ubrzajte traženje potrebnih prevoznika i dostavljača. Pratite svoju pošiljku do ciljane lokacije. Transport App je dostupan na App Store i Google Play.

Posjetite naš sajt www.trap.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.