Naslovnica Auto Treći AUDI B2...

Treći AUDI B2B RUN je 26. septembra na Vilsonovom šetalištu

48

Treće izdanje AUDI B2B RUN, najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH koji na jednom mjestu okuplja poslovnu zajednicu, održat će se ove godine 26.09.2019.  na već dobro poznatoj lokaciji – Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

AUDI B2B RUN prepoznat je kao događaj koji promoviše druženje, zdrav životni stil i povezivanje među uposlenicima izvan radnog okruženja i vremena, te utiče na jačanje  korporativne kulture, interne komunikacije i timskog duha.

Nakon utrke i ove godine sve učesnike očekuje sjajna zabava na After Run Party-u powered by Class Plus, koji se pozicionirao kao najveći afterwork party u zemlji.

Organizatori utrke najavljuju za ovogodišnji događaj i dodatni party iznenađenja, a o kojem će svi trkači uskoro biti informisani.

AUDI B2B RUN bilježi snažan rast broja učesnika iz godine u godinu što ukazuje da su kompanije svjesne važnosti stvaranja ugodnog i zdravog radnog okruženja, kako i ravnoteže između poslovnog i privatnog života uposlenika, kroz neformalno timsko druženje.

Prijave za sudjelovanje su otvorene od danas putem web stranice www.b2brun.ba. Broj mjesta na startu je ograničen, stoga ne propustite na vrijeme prijaviti svoju ekipu.

Pravila AUDI B2B RUN utrke:

B2B RUN okuplja timove trkača unutar pojedinih kompanija, organizacija i institucija koje su podijeljene u tri kategorije: male, srednje i velike. Tim se sastoji od minimalno tri zaposlenika, dok maksimalan broj nije ograničen. Najbolja je ekipa sa najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija. Osim timskih nagrada, mogu se ostvariti i pojedinačne nagrade u ženskoj i muškoj kategoriji, te nagrada za najfit kompaniju, tj. kompaniju koja prijavi najveći broj učesnika-trkača.

 

 

Visoko.co.ba/AUDI B2B RUN Team

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.