Tri teške krađe u Visokom: Za jednu noć lopovi provalili u dvije džamije i jednu garažu

3819
PS Visoko
PS Visoko

U toku noći 11/12.10.2021. godine, u mjestu Buci, izvršena je teška krađa u vjerski objekat-džamiju, kojom prilikom nije ništa otuđeno. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

U toku noći 11/12.10.2021. godine, u mjestu Stuparići, izvršena je teška krađa u vjerski objekat-džamiju, kojom prilikom nije ništa otuđeno. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

U toku noći 11/12.10.2021. godine, u Naselju Luke, izvršena je teška krađa u garažu vlasništvo lica M.F., iz Visokog, kojom prilikom su od strane nepoznatog lica otuđeni bicikl i romobil. Istražitelji Policijske stanice Visoko poduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela.

Visoko.co.ba / MUPZDK

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.