U centru grada: Fizički napao Visočanina, nanio mu lakše tjelesne povrede i otuđio novac, te ekpresno uhapšen

549
Ilustracija
Ilustracija

Dana 15.07.2021. godine, u 01,10 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Visoko se obratilo lice S.M., iz Visokog, i tom prilikom prijavilo da ga je lice S.S., rođeno 2001. godine, iz Visokog, u ulici Alije Izetbegovića, uz upotrebu podesnog predmeta fizički napalo i otuđilo određen iznos novca. Tom prilikom, kako je prijavljeno, lice S.M. je zadobilo lakše tjelesne povrede. Nakon zaprimljene prijave, od strane policijskih službenika pronađeno je i lišeno slobode lice S.S., zbog sumnje da je počinilo navedeno krivično djelo. Daljnji rad na dokumentovanju izvršenog razbojništva poduzimaju istražitelji Policijske stanice Visoko.

MARKETING

Visoko.co.ba / MUP ZDK

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.