U centru Visokog otvorena biljna apoteka Bio Herbs

801
U centru grada Čaršijska 59 Visoko, preko puta Tabhanske džamije otvorena je biljna apoteka Bio Herbs. Ideja o otvaranju biljne apoteke je nastala u težnji vlasnika da svojim sugradjanima pruži zdrave, prirodne, bio proizvode i suplemente.
U biljnoj apoteci se nudi raznovrsni vitamini C, B i minerali- magnezij, zink,  suplementi i dodatke ishrani, med i proizvodi od meda, razne vrste čajeva, prirodna kozmetika, sapuni i kreme.
Bio Herbs je mjesto gdje pacijent moze unaprijediti svoje zdravlje, a i dobiti stručan savjet.
Jednom mjesečno u apoteci Bio Herbs će se održavati prezentacije proizvoda, testiranja na vitamine i minerale, pregledi tjemena. Za prvu  prezentaciju gost će biti prirodna kozmetika ELLE Natural iz Sarajeva i to utorak 19.1 od 11-14h. Uz prezentaciju proizva bit ce odrzana nagradna igra.

Komentari

komentara

MARKETING

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.