Naslovnica BiH U Direkciji o...

  U Direkciji održana tradicionalna ”Kafa i druženje s novinarima”

  60

  U sjedištu Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH održan je danas tradicionalni događaj Kafa i druženje sa novinarima. Direktor Direkcije Mirsad Vilić i njegovi zamjenici Uroš Pena i Mile Jurić sastali su se danas sa predstavnicima bh. medija, te kroz neformalno druženje prezentovali aktivnosti Direkcije koje su uspješno realizovane u proteklom razdoblju.

  Tijekom protekle godine pripadnici Direkcije su realizovali niz aktivnosti i ostvarivali uspješnu saradnju kako s domaćim tako i s međunarodnim partnerima. Prilikom realizacije poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, Direkcija je djelovala odgovorno i u duhu transparentnosti i otvorenosti ka građanima i javnosti, te na taj način ostvarivala dobru i profesionalnu komunikaciju i suradnju s predstavnicima medija u BiH.

  Imajući u vidu značaj blagovremenog i točnog informisanja bh. javnosti, direktor Vilić se zahvalio predstavnicima medija za dobru i profesionalnu suradnju, te izrazio uvjerenje da će se ovakva suradnja i profesionalni odnosi nastaviti i u budućnosti.

  visoko.co.ba/dkpt.ba

  Komentari

  komentara

  Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.