Naslovnica ZDK U Kaknju poči...

U Kaknju počinje besplatan kurs engleskog jezika

169

LPR Centar iz Tuzle u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona, počinje sa implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Kaknja, a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika.

Prijaviti se mogu djeca i odrasli. Naš program podrazumijeva učenje engleskog jezika u skladu sa Zajedničkim evropskim referentim okvirom za jezike a nivoi na koji se možete prijaviti su: A1, A2, B1, B2 i C1.

Nakon završene edukacije polaznici će dobiti i Međunarodno priznati certifikat koji će im olakšati univerzitetske razmjene studenata, upis na fakultete i prijave za posao unutar i van naše države.

Lica koja ne pripadaju kategoriji socijalno ugroženih takođe mogu pohađati kurs s tim da imaju jedinu obavezu plaćanja mjesečne participacije u iznosu od 27,00 KM.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na službenu mail adresu lpr.kakanj@gmail.com. Prijave su u toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra: www.centarlpr.com.

Visoko.co.ba/direktno.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.