U petak od 19:00 sati repriza predstave “Ćelava pjevačica (u Totalu)” u Gradskom kinu Visoko

334

Nakon uspješne premijere u sklopu manifestacije “Dani Zaima Muzaferije 2016.”, a zbog velikog interesovanja publike za ovaj pozorišni komad, visočki Teatar Total odlučio je da za svoje sugrađane priredi još jednu reprizu predstave “Ćelava pjevačica”, kako bi svi oni koji nisu uspjeli da dođu do karata za premijeru mogli da uživaju u duhu pozorišta u našem gradu.

MARKETING

Ideja koja je odjekivala visočkim kinom je ideja o nemogućnosti komunikacije u savremenom društvom, otuđenje kojim smo okruženi.

Faik Salihbegović, Azra Kadić, Dževad Hasanbegović, Dženita Pinjo, Adnan Tajić, Emina Karamehić i Milenko Manojlović, uz Jesenka Muzaferiju, te majstora svjetla Branislava Mirkovića, uz pomoć muzike Lordana Muzaferije i Senka Salihbegovića – donijeli su Ionescov apsurd i stavili ga u naš, visočki, bh. život.

Reprize predstave bit će odigrane u petak 9.12.2016. godine, sa početkom u 19:00 sati i 19.12.2016. te će svi ljubitelji kulture i scenske umjetnosti imati priliku da uživaju u dašku teatra u našem gradu.

Cijena ulaznica je 5 KM, a mogu se kupiti na blagajni visočkog kina.

Komentari

komentara