Naslovnica Preporuka U prodaji ula...

U prodaji ulaznice za Massimov koncert u Tuzli i Sarajevu

32
Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl već su puštene u prodaju po cijenama od 15 KM do 50 KM, koliko iznosi cijena VIP karte.

Osim sarajevske, Massimo će obradovati i tuzlansku publiku, pred koju stiže na Dan žena, 8. marta u malu dvoranu Mejdan.

Kako bi svi fanovi na vrijeme osigurali ulaznice za ovaj koncert, one su već dostupne u prodaji po cijenama 15 KM parter i 25 KM tribine.

Jedan je od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima istinskim će glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje uz hitove, poput „Suze nam stale na put”, „Iz jednog pogleda“, „1 dan Ljubavi“, „Zar više nema nas“, „ Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Gracija“, pa do onih sa najnovijeg albuma-„Neka ti plove brodovi“, duet sa Vatrom „Nama se nikud ne žuri“ i „Nisam spreman“.

Massimo pred bh publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici- Marko Matošević, Alen Svetopetrić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović, a za savršen zvuk popbrinut će se tonski majstor Dragutin Smokrović – Smokva.

“Albumom Sada koji je izašao u svibnju obilježavam jednu glazbenu obljetnicu, pa će i nastupi u Sarajevu i Tuzli biti presjek moje preko 35 godina duge karijere. Iznimno se veselim našim susretima i sa svojim ću bendom pokušati tu emociju prenijeti i vama. U Tuzli smo za Dan žena, za mene jako važan praznik, iako trudim se žene slaviti svaki dan. Pozivam vas sve da na ova dva koncerta s nama slavite glazbu, ljubav i sve najljepše emocije”, rekao je uoči koncerata Massimo.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima sustava kupikartu, te online preko kupikartu.ba.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.