U subotu početak Druge lige FBiH: Visočka Bosna na startu u gostima kod Borca u Jelahu

494

U subotu 17. augusta 2019. godine počinje prvenstvo u Drugoj ligi – Centar Federacije Bosne i Hercegovine, u kojoj ove sezone nastupa i Nogometni klub Bosna Visoko.

MARKETING

Nakon historijski najkatastrofalnije sezone u Prvoj nogometnoj ligi FBiH, koju su završili na posljednjem mjestu tabele sa svega tri pobjede, uz tri remija i 24 poraza tokom 30 odigranih kola, Visočani su se preselili u niži rang takmičenja, gdje će ponovo pokušati pronaći pobjednički ritam. Iako situacija u klubu ne izgleda baš najbolje, na stadion u Luke stiglo je nekoliko pojačanja, a na klupi trenera Ivu Ištuka zamijenio je Faruk Dedić, koji je prije nekoliko sezona i vodio visočki klub u ovom rangu takmičenja, u sezoni kada su se vratili u Prvu ligu FBiH.

Prvu utakmicu NK Bosna Visoko igra na gostujućem terenu u Jelahu, gdje će snage odmjeriti sa domaćim Borcem.

“U toku priprema odigrane su i mnoge prijateljske utakmice, gdje je naš tim većinom nastupao sa kombinovanim sastavima. Vjerujemo da je šef stručnog štaba Faruk Dedić, sa svojim saradnicima, odabrao momke koji će dati svoj maksimum u svim utakmicama za naš klub u ovoj sezoni”, poručili su uoči starta sezone iz NK Bosna Visoko.

Utakmica u Jelahu počinje u 17.30 sati u subotu.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara