U Visokom “sve po starom”: Izvršene teške krađe u naselju Carica i Donjoj Zimči

1365
Ilustracija
Ilustracija

U vremenskom periodu od 14.08. do 21.08.2021. godine, u ulici Carica, od strane lica B.A., rođenog 1999. godine, iz Visokog, izvršena je teška krađa u stan vlasništvo lica S.H., kojom prilikom je otuđena određena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko, te su poduzete mjere i radnje na procesuiranju izvršioca krivičnog djela.

U toku noći 21/22.08.2021. godine, u mjestu Donja Zimča, izvršena je teška krađa u putničko motorno vozilo marke “Mercedes”, registarskih oznaka J54-O-263, vlasništvo lica O.A., iz Visokog, kojom prilikom je otuđena određena količina električnog alata. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Visoko.co.ba / MUP ZDK

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.