U Visokom “sve po starom” po pitanju kriminaliteta: Usred bijela dana ukraden mobitel Visočanki

1153
Ilustracija
Ilustracija

Dana 06.09.2021. godine, u 11,10 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Visoko se obratila B.A., iz Visokog i tom prilikom prijavila da je od strane nepoznatog lica izvršena krađa mobilnog aparata marke “Samsung” vlasništvo iste. Daljnji rad na rasvjetljavanju prijavljene krađe poduzimaju istražitelji Policijske stanice Visoko.

Dana 06.09.2021. godine, u 22,15 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Visoko je pristupila M.L., iz Sarajeva, i tom prilikom prijavila otuđenje registarskih tablica sa putničkog motornog vozila marke “Golf 5”, vlasništvo iste, koje je bilo parkirano u Naselju Luke. Daljnji rad na rasvjetljavanju prijavljene krađe poduzimaju istražitelji Policijske stanice Visoko.

Visoko.co.ba / MUP ZDK

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.