U vrijeme koronavirusa: Anketa Visoko.co.ba o najboljim u protekloj deceniji još uvijek traje

768
Ilustracija
Ilustracija

Prije nepuna dva mjeseca pokrenuli smo anketu u kojoj je do sada glasalo nekoliko hiljada jedinstvenih korisnika, odnosno posjetilaca Visoko.co.ba.

MARKETING

Naravno kao i u svim drugim anketama postoje oni koji pokušavaju stvoriti lažnu sliku raspoloženja javnog mnijenja, ali takvih se rješavamo eliminirajući ponovljene glasove sa iste IP adrese!

U vrijeme koronavirusa, i kada ova pandemija nije zaobišla ni naš grad s obzirom na to da se i u Visokom nalazi jedan zaraženi ovim novim virusom, broj onih koji iz svojih domova sudjeluju u anketi portala Visoko.co.ba se u posljednje vrijeme povećao.

Ono što je uredništvo portala primijetilo, jeste činjenica da Visočani koji sudjeluju u ovoj našoj anketi ne glasaju u svim kategorijama koje su ponuđene.

Još uvijek je rano da se bavimo analizama glasanja, ali je jako znimljivo da se mijenja mišljenje Visočana prema onima koji u ova teška vremena, možda, pokazuju, tek sada, svoje pravo lice.

Zato vas još jednom pozivamo da sudjelujete u našoj anketi, kao i da ostanete u svojim domovima i tako sačuvate svoje zdravlje i zdravlje drugih!

Klikni na fotografiju ispod i GLASAJ!

 

Redakcija / Visoko.co.ba

Komentari

komentara