Udaje se udovica Chestera Benningtona dvije godine nakon njegove smrti

Talinda Bentley, udovica slavnog muzičara Chestera Benningtona objavila je da se udaje dvije godine nakon njegove tragične smrti.
Frontmen Linkin Parka pronađen je mrtav u ljeto 2017. godine. Njene sretne vijesti nisu prošle bez ružnih komentara fanova njenog pokojnog supruga.

Bentley je na Instagramu objavila da se zaručila…

“Draga porodico, presretna sam što s vama mogu podijeliti vijest kako sam se zaručila sa svojim anđelom na zemlji, Michaelom. Tu sam da vam kažem da je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt srodne duše ne znači vašu smrt. Moja porodica i prijatelji te Linkin Park braća prihvatili su ga raširenih ruku”, započela je Bentley.

I dok su joj jedni zaželjeli svu sreću svijeta, drugi su je otvoreno pitali da li se prebro odlučila za ovaj korak.

“Nastavit ću odavati počast Chesteru, a svi koji ste proživjeli samoubistvo voljene osobe, možete biti ponovo sretni nakon toga. U svom srcu imate dovoljno mjesta za tugu, žaljenje, ali i ljubav i sreću. Hvala vam na vašoj ljubavi i pomoći”, poručila je Bentley.

Bennington je pronađen mrtav 20. jula 2017. godine u svom domu, dok su mu supruga i djeca bili na putu. Chester je iza sebe ostavio dvije supruge te šestero djece. Godinama se borio s ovisnošću o drogama i alkoholu.

U jednom od intervjua koje je svojevremeno dao izjavio je kako je razmišljao o samoubistvu, jer ga je kao dijete zlostavljao stariji muškarac, a Talinda je otkrila da je prije smrti bio vrlo anksiozan i depresivan.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara