Unaprijedite komunikacijske vještine u prodaji

33

Omogućite Vašoj kompaniji interaktivni trening iz oblasti unapređenja prodajnih komunikacijskih vještina

MARKETING

Prodaja je uglavnom uslovljena komunikacijom, odnosno načinom na koji pristupate kupcu, komunicirate o proizvodu, održavate konverzaciju. 

Uspješni prodavači poznaju tehnike prodajne komunikacije, a i Vaš tim ih može savladati tokom jednodnevnog treninga unapređenja prodajnih komunikacijskih vještina

Agencija EBBE COMMS već šest godina sarađuje sa brojnim kompanijama iz Bosne i Herzegovine i svijeta, čiji su timovi unaprijedili svoje prodajne sposobnosti putem nekih od treninga agencije EBBE COMMS i stručnih trenera koji pripremaju te treninge prema konkretnim slučajevima i potrebama kompanija, izvode treninge, te prate učinak i poboljšanje na terenu. 

Ukoliko želite više informacija o programu i ponudu za trening za Vaš tim, kontaktirajte putem maila info@ebbecomms.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.