Uvedeno povjereništvo u Narod i Pravda Visoko, predsjednik Suad Agić

2376
Suad Agić

Na osnovu Statuta NAROD i PRAVDA Predsjedništvo Stranke u skladu sa ovlastima uvodi Povjereništvo do provedbe unutarstranačkih izbora u skladu sa Statutom i Pravilima izbornog postupka Stranke. Broj članova povjereništva i njegov sastav određuje Predsjedništvo stranke donoseći sljedeću ODLUKU:

MARKETING

Predsjedništvo NAROD I PRAVDA imenuje Povjereništvo Grada Visoko u sljedećem sastavu:

1. Suad Agić, predsjednik povjereništva

2. Munib Alibegović, član

3. Sabrija Limo, član

4. Azra Sadiković, članica

5. Salih Džafić, član

6. Esad Ahmetović, član

7. Omer Omerbegović, član

Općinska organizacija kao imenovano Povjereništvo djeluje samostalno u skladu sa Statutom, programom i drugim aktima Stranke promovišući ciljeve i načela rada Stranke, te ostvaruje programsku politiku Stranke neposrednim djelovanjem svojih članova.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.