Vakcinacija državljana BiH se nastavlja u Srbiji i narednih dana

94
Ilustracija
Ilustracija

Državljani BiH i narednih dana će se moći vakcinisati protiv koronavirusa u Srbiji, potvrđeno je za Klix.ba.

MARKETING

Imunizacija stranih državljana kod naših istočnih susjeda nastavljena je 3. juna i već sedmi dan brojni građani BiH odlaze u Beograd, Priboj, Šabac, Loznicu, Mali Zvornik i druge gradove.

Iz Srbije je za naš portal rečeno da će se bh. državljani moći imunizirati tokom vikenda, ali i naredne sedmice.

Srbijanski predsjednik je ranije rekao da državljani BiH mogu doći u Srbiju da prime vakcinu bilo kada i na bilo koje mjesto za vakcinaciju.

Kako smo izvještavali prethodnih dana, građani BiH mogu birati proizvođača vakcine (Pfizer, Sinopharm, Sputnik i AstraZeneca) ovisno o raspoloživosti.

Tokom proteklog vikenda zabilježene su velike gužve s obzirom na to da državljani BiH koriste neradne dane kako bi se u Srbiji zaštitili od koronavirusa s obzirom na to da im njihova domovina BiH još nije osigurala vakcine.

Visoko.co.ba / Klix

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.