Večeras besplatno noćno skijanje na Ponijerima

217

Obavještavamo građane da je u noći subota na nedjelju na Ponijerima palo oko 5 cm novog snijega, dovoljno da ski staza ponovo zabijeli. Staza je od ranijeg snijega ledena, osim na drugoj padini koja tokom cijele sezone predstavlja problem za skijanje. Na ovoj visini snijega ratrak ne može uređivati stazu, a ne želimo da prihvatamo žalbu od skijaša kada im omogućimo skijanje sa minimalnim uslovima. Upravo zbog toga i zbog činjenice da je snježni pokrivač ponovo skroman odlučili smo se da našim posjetiocima večeras omogućimo besplatno noćno skijanje na Ponijerima. Noćno skijanje će biti organizovano od 17:30 do 20:30 sati, a uz sve to bit će besplatan i parking u Ski centru Ponijeri. Na Ponijerima je trenutno magla, a temperatura iznosi -3 C što je idealno za skijanje. Napominjemo da u jednom dijelu staze na pojedinim mjestima nedostaje snijega na kojima se vidi zaleđena zemlja, ta mjesta će biti obilježena kako bi ih skijaši mogli zaobići prilikom skijanja. Bez obzira na nedostatak snijega odlučili smo se da našim skijašima omogućimo da skijaju večeras budući da su ostali uslovi idealni i da je vrijeme odlično za skijanje. Nadamo se da će naši posjetioci iskoristiti našu današnju ponudu i uživati u skijanju. O radu ski lifta u narednim danima skijaše ćemo naknadno obavijestiti. KSC objekat na Ponijerima će večeras raditi. JU KSC KAKANJ

MARKETING

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.