Veterani RK Bosna na turneji u Belgiji: HC Liege – RK Bosna 18:20

408

U drugoj utakmici na turneji u Belgiji HC Liege – RK Bosna-Veterani Visoko 18:20.

MARKETING

Utakmica koja je cijelim tokom bila neizvjesna i sa puno atraktivnih poteza i sa jedne i sa druge strane.

Pored odigravanja utakmica Veterani RK Bosna se trude da naš grad Visoko predstave u što boljem svjetlu, tako su Visočani zajedno sa prijateljima iz HC Liege prije utakmice dijelili flajere o visočkim piramidama i poželili im dobrodošlicu u naš grad.

Slijedeća utakmica je u subotu protiv ekipe HC Tongeren koja je 2004. i 2005. godine bila prvak Belgije. Na toj utakmici će domaćin naših rukometaša Salem Dobojak igrati jedno poluvrijeme za RK Bosna Veterani Visoko, a jedno poluvrijeme za HC Tongeren.

Poslije utakmice planirana je svečana večera na kojoj će biti prisutan i gradonačelnik grada Tongerena i na kojoj će također biti upriličena promocija Visokog i visočkih turističkih potencijala.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.