(VIDEO) Api komora Visočanina Midhata Balte: Saveznik u jačanju imuniteta

744

Ako postoji ijedna korist koju možemo izvući za vrijeme pandemije koja nas je zadesila, to je spoznaja o važnosti liječenja i prevencije iz prirode. Kako možemo pomoći svojim disajnim organima uz pomoć možda najbolje organizovane zajednice iz prirode – pčelinjeg društva? Api komore su odgovor.

MARKETING

Inhalacija vazduhom iz pčelinjeg društa pomaže pri liječenju respiratornih bolesti a vazduh koji se udiše mješavina je meda, polena, propolisa i vazduha koje pčele stvaraju u košnici. U neposrednoj blizini tunela Ravne u Visokom, u okviru apartmana u vlasništvu Visočanina Midhata Balte, započela je sa radom api komora, koja već ima i svoje prve korisnike. Korištenje api komore uopšte nije komplikovano, štaviše, jednostavno je.

Više o tome govori vlasnik Midhat Balta, nekadašnji policijac iz Visokog, a dugogodišnji uspješni pčelar.

Također, svoje impresije su podijelili i supružnici Rasima i Abdulah Krupić iz Bihaća, koji su nekoliko dana boravili u posjeti Visokom te koristili usluge api komore.

 

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.