(VIDEO) Dubioza Kolektiv dijelila zrak iz visočkih piramida u Puli: Na uličnom nastupu predstavljeno bh. čudo

3022

Dubioza Kolektiv sinoć je maestralnim koncertom u Puli još jednom hrvatskoj publici dokazala kako su zaista jedan od najvećih bosanskohercegovačkih brendova i jedan od najboljih bendova u cijeloj regiji, a vjerovatno i u Europi. Svojim hitovima zapalili su atmosferu u pulskoj Areni, no njihovi sada već prepoznatljivi nastupi na ulicama uoči koncerta ostavili su poseban dojam na sve ljubitelje njihove muzike u ovom hrvatskom gradu.

MARKETING

Ipak, za nas najzanimljviji detalj nisu bile note, nego flaše prepune, kako su naveli članovi Dubioze, “zraka iz visočkih piramida koji liječi sve bolesti”. Naime, Brano i ekipa na pulskoj gradskoj tržnici “posudili” su ozvučenje od uličnih muzičara i oduševili mnogobrojnu publiku svojim hitovima, ali i predstavljanjem bh. čuda – visočke doline piramida i podjelom “autentičnog” zraka iz visočkih piramida.

Brojni turisti iz cijelog svijeta zainteresirali su se za ovu arheološku senzaciju u Visokom, a zahvaljujući našem sugrađaninu Emiru Memiću i Visočani su dobili posebne pozdrave iz sunčane Pule, što možete i sami vidjeti u nastavku…

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara