Pozitivno Visoko

(VIDEO) Dubioza Kolektiv dijelila zrak iz visočkih piramida u Puli: Na uličnom nastupu predstavljeno bh. čudo

Dubioza Kolektiv sinoć je maestralnim koncertom u Puli još jednom hrvatskoj publici dokazala kako su zaista jedan od najvećih bosanskohercegovačkih brendova i jedan od najboljih bendova u cijeloj regiji, a vjerovatno i u Europi. Svojim hitovima zapalili su atmosferu u pulskoj Areni, no njihovi sada već prepoznatljivi nastupi na ulicama uoči koncerta ostavili su poseban dojam na sve ljubitelje njihove muzike u ovom hrvatskom gradu.

Ipak, za nas najzanimljviji detalj nisu bile note, nego flaše prepune, kako su naveli članovi Dubioze, “zraka iz visočkih piramida koji liječi sve bolesti”. Naime, Brano i ekipa na pulskoj gradskoj tržnici “posudili” su ozvučenje od uličnih muzičara i oduševili mnogobrojnu publiku svojim hitovima, ali i predstavljanjem bh. čuda – visočke doline piramida i podjelom “autentičnog” zraka iz visočkih piramida.

Brojni turisti iz cijelog svijeta zainteresirali su se za ovu arheološku senzaciju u Visokom, a zahvaljujući našem sugrađaninu Emiru Memiću i Visočani su dobili posebne pozdrave iz sunčane Pule, što možete i sami vidjeti u nastavku…

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh