VIDEO: Elvedina Muzaferija sinoć predstavila BiH u Lillehameru, danas se takmiči u superveleslalomu

914

Nakon što je sinoć u Lillehammeru upriličeno otvorenje drugih Zimskih olimpijskih igara za mlade – YOG Lillehamer 2016., za vrijeme kojeg je visočka skijašica Elvedina Muzaferija ponijela zastavu na čelu bosanskohercegovačkog olimpijskog tima, danas predstoji prvi takmičarski dan, u okviru kojeg će ljubitelji zimskih sportova moći pogledati takmičenja u čak osam disciplina.

MARKETING

Elvedina Muzaferija, mlada skijašica iz Visokog, koja je dio ovogodišnjeg olimpijskog tima BiH u Lillehammeru nastupit će sutra u okviru discipline Super-veleslalom ili Super-G, u utrci koja je na programu od 10:30 sati. Elvedina će u ovoj utrci među 45 takmičarki tražiti svoje mjesto u borbi za medalje, te se nadamo da će i ovog puta ova mlada skijašica ostvariti povoljan rezultat, vrijedan hvale.

Naravno, portal Visoko.co.ba će vam svakodnevno donositi izvještaje sa utrka u kojima bude učestvovala naša 16-godišnja sugrađanka, a ovom prilikom donosimo vam video sa manifestacije otvorenja ovogodišnjih Zimskih olimpijskih igara za mlade, u kojem na 23:07 možete vidjeti Elvedinu Muzaferiju sa bh. zastavom i predstavljanje olimpijskog tima BiH.

Komentari

komentara