(VIDEO) Novak Đoković u Visokom već drugi dan, posjetio i Hram sv. Prokopija

1706

Nakon što je njegova posjeta Bosni i Hercegovini, odnosno Visokom izazvala veliku pažnju javnosti i medija, u nešto mirnijoj atmosferi najbolji teniser svijeta Novak Đoković i danas je cijeli dan proveo u Visokom.

MARKETING

Uz cijelo druženje sa fanovima i posjete njemu interesantnih lokacija, Đoković je ovo vrijeme iskoristio i kako bi posjetio Hram sv. Prokopija i Srpsku pravoslavnu crkvenu opštinu Visoko u našem gradu.

Njegovi domaćini bili su protojerej Miljan Rađenović i jerej Darko Danilović, kao i naš kolega, član redakcije Visoko.co.ba Neven Krajišnik.

Podsjećamo, Novak Đoković tokom jutra u ponedjeljak, u pratnji roditelja, stigao je na sarajevski aerodrom, nakon čega se vrlo brzo zaputio u Visoko. Kako je u narednim satima otkriveno, sve vrijeme je, zapravo, Visoko bilo njegova ciljna destinacija, gdje provodi sve vrijeme boravka u BiH. Kako je najavljeno, Đoković će u našem gradu biti do srijede, a riječ je o privatnoj posjeti u okviru koje nije želio davati nikakve izjave za medije.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.