(VIDEO) Prije 16 godina snijeg je preko noći zatrpao Visoko

1149
Visočka aleja 5. marta 2005. godine (Foto - Neven Krajišnik)

Proteklih nekoliko dana na području Visokog, kao uostalom i cijele BiH, temperature su više ličile na one aprilske nego što je to običaj tokom još uvijek kalendarske zime. Mnogi su pomislili da je zima možda već za nama i da je proljeće, barem temperaturno, uveliko stiglo. Ipak, meteorolozi već za petak najavljuju pogoršanje vremenskih prilika, pa čak i snijeg tokom noći sa petka na subotu.

MARKETING

A da zima zna pokazati svoje pravo lice i u martu mjesecu, dokaz je naredni video, u kojem možete pogledati kako je to Visoko izgledalo 5. marta 2005. godine, kada je tokom noći sa 4. na 5. mart u Visokom napadalo 70-ak centimetara snijega.

 

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.