(VIDEO) Ramo Isak: Donijeti hitne mjere za poljoprivredu i podijeliti poticaje poljoprivrednicima u ZDK-u

488

Ramo Isak, predsjednik Kantonalnog odbora A-SDA Zeničko-dobojskog kantona, zastupnik u Kantonalnoj skupštini ZDK-a i delegat u Domu naroda FBiH, pozvao je danas putem svog Facebook profila nadležne u Vladi Zeničko-dobojskog kantona da što prije isplate poticaje za poljoprivredu.

MARKETING

“Kao što znate, već je nekoliko dana izolacije. Situacija u našoj državi i našem kantonu, hvala Allahu, opet nije toliko loša kako je u drugim državama. Želim da zahvalim svima onim u kantonu koji su dali maksimum, od Kriznog štaba, Štaba civilne zaštite, Ministarstva unutarnjih poslova, naših doktora, svih onih koji su doprinijeli da stanje bude ovakvo kakvo jeste, to jeste, da se drži pod kontrolom.

A sada bih pozvao Vladu ZDK-a, posebno ministra za poljoprivredu, da se odrede određena sredstva za podsticaj, da se ona odmah daju, da bi naši ljudi mogli zasaditi njive, da bismo normalno mogli da uberemo plodove poslije. Situacija je takva da ne znamo gdje će se u svijetu šta saditi i gdje ćemo imati mogućnosti da kupimo proizvode”, poručio je Isak.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.