(VIDEO) Semir Osmanagić za FTV: Velike zvijezde od nas odlaze oduševljene

1010
Foto: Screenshot

O rekordnoj sezoni od početka istraživanja u Bosanskoj dolini piramida u Federaciji danas razgovarali smo sa Semirom Osmanagićem.

MARKETING

“Naš projekt istraživanja bosanskim piramida se samofinansira kroz arheološki turizam. 2020. bila je naša rekordna godina. To se desilo zbog naše intenzivne pormocije. Imali smo najveću kampanju kroz različite medije”.

Velike zvijezde posjetile su Visoko prethodne godine. Između ostalih, Novak Đoković dva puta, Damir Džumhur, Mirza Teletović, Vlade Divac i brojni drugi poznati sportisti, privrednici, politIčari, osobe iz javnog života.

Osmanagić navodi da oni ne dolaze zbog novca, već zbog atraktivnosti lokacije.

“Oni od nas odlaze oduševljeni i preporučuju nas svima”.

Kada je riječ o pandemiji koronavirusa kaže: “Mi imamo specifikum. Ulazak u tunele sa najvišom koncentracijom negativnih jona na svijetu, koji donose ljekovitost organizmu, jer neutrališu sve mikrobe. Mi smo bili najsigurnije mjesto na ovoj planeti.”

O planovima za budućnost kaže da će sa novom gradskom administracijom razgovarati o razvoju turističke infrastrukture.

“Nadam se da ćemo od Visokog napraviti jednu divnu turističku organizaciju”.

federalna.ba/Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.