(VIDEO) Svečano otvoreni 18. “Dani Zaima Muzaferije” u Visokom

608

U četvrtak, 25. novembra 2021. godine u Visokom je zvanično otvorena 18. po redu manifestacija “Dani Zaima Muzaferije”. Svečanost je održana u Zavičajnom muzeju u Visokom, gdje su se prisutnim gostima i zvanicama obratili direktorica Zavičajnog muzeja Đenana Ganić, zatim glavni čovjek Udruženja “Ars Tragovi” Rasim Kadić te gradonačelnik Visokog Mirza Ganić. Specijalni gost na otvorenju ovogodišnje manifestacije i osoba kojoj je pripala ta čast da otvori Dane Zaima Muzaferije bila je istaknuta bh. glumica Faketa Salihbegović – Avdagić.

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.