Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko VIDEO: Svjedo...

VIDEO: Svjedočanstva posjetilaca – tunel kod visočkih piramida ima izuzetna ljekovita svojstva

1068
Posjetioci u velikom broju obilaze tunele na Ravnama

Brojni posjetioci prahistorijskog podzemnog labirinta Ravne u Visokom koji se, prema tvrdnjama članova Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, proteže ispod Bosanske doline piramida, odlikuje nekoliko energetskih fenonema, koja privlače veliki broj naučnika, ali i posjetilaca koji dolaze u potrazi za ljekovitim svojstvima ovog labirinta. Elektromagnetna polja, visoka koncentracija negativnih iona, ultrazvuk, infrazvuk, kristalno čista i energetski izuzetno potentna voda, sve su ovo komponente koje boravak u ovim podzemnim tunelima čine izuzetno ugodnim.

Izuzetne benificije boravka u tunelima iskusila je i Ljiljana iz Trebinja. Naime, Ljiljani je dijagnosticiran tumor u predjelu abdomena. Konvencionalni lijekovi nisu ublažavali simptome koje je imala: teško disanje, bolove, a onda je saznala za tunele u Visokom.

 

Još jedno u nizu svjedočanstava o blagotvornom djelovanju Podzemnih prahistorijskih tunela Ravne donosi i Amela Zahirović iz Visokog. Amela redovno dolazi u tunele i u razgovoru sa starijim vodičem Fondacije Harisom Delibašićem kazala je da je imala kamen u bubregu i pijesak u žuči.

Istakla je da su oba zdravstvena problema u potpunosti nestala nakon boravka u tunelima.

“Ubijeđena sam da su tuneli na to uticali”, rekla je Zahirović.

U nastavku pogledajte njenu izjavu.

Napomena: Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” se bavi naučno-arheološkim radom i ne daje nikakve zdravstvene garancije, ali prezentira rezultate mjerenja i svjedočanstva posjetilaca.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.