Za sve ljubitelje skijanja i snowboardinga donosimo video Kakanjca Edina Hadžića koji je snimio spust niz stazu.

MARKETING

Priznajemo izgleda sjajno.

Otvaranjem skijaške sezone u zimskom centru Ponijeri kod Kaknja počela je raditi i Škola skijanja za početnike i osobe koje žele usavršiti postojeće znanje.

Profesionalni tim KSC Kakanj sastavljen od iskusnih instruktora skijanja i pedagoga, koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu s djecom i aktivno učestvuju u njihovom učenju, odgoju i obrazovanju, omogućiti će prvenstveno djeci i mladima da brzo nauče skijati i uživati u rekreaciji na snijegu.

Za početnike je osigurano iznajmljivanje ski-opreme direktno u centru Ponijeri, a za prijavljene u ski-školu je osiguran i prijevoz iz Kaknja. Uvjeti za skijanje na Ponijerima trenutno su veoma dobri, visina snijega je oko 40 centimetara, a ugodna dnevna temperatura uz sunčano vrijeme izmamili su veliki broj gostiju, koji osim skijanja uživaju i u zimskom sunčanju na lokalitetu ovog rekreativnog centra.

Za skijaše koji bi željeli posjetiti Sportsko-rekreativni centar Ponijeri informacija da ski lift radi svaki dan od 10 do 16 sati, cijene poludnevne karte je 10 KM, a dnevne karta je 15 KM.

 

Komentari

komentara