Visočanin Elvedin Šabanović jedan od učesnika na Connecting Through Science Conference Sarajevo 2019

835

U Sarajevu je proteklog vikenda održana Konferencija “Connecting Through Science Conference 2019“ na kojoj je predstavljeno 22 naučno-istraživačka rada i izložene neke od vrlo zanimljivih tema. Konferenciji koja je održana u zgradi Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu, prvog dana konferencije prisustvovao je i ambasador SAD u Bosni i Hercegovini, nj.e. Eric Nelson.

MARKETING

Ono što je zanimljivo je da je jedan od predavača na ovoj konferenciji bio i naš sugrađanin Elvedin Šabanović sa vrlo interesantnim predavanjem koje je naišlo na simpatije prisutnih u velikom amfiteatru Branko Galeb.

Organizator ovoga skupa Asocijacija studenata biologije u Bosni i Hercegovini i u narednom periodu planira mnogo zanimljivih aktivnosti te je ovo jedinstvena prilika da im se pridružite.

https://www.facebook.com/UdruzenjeStudenataBiologijeBiH/videos/2463051357267482/?t=0

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.