Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko Visočanka Ajl...

Visočanka Ajla Aždajić jedan od mladih modela prestižne SMM agencije

1257

Swan Model Management, jedna od najprestižnijih regionalnih modnih agencija s adresom u Sarajevu, do sada je na svjetsku modnu scenu plasirala modele koji su stali rame uz rame sa najboljima u industriji.

Enisa Njemčević, Hilda Halilović, Aida Jahić, Moni Petković i Hana Pašukanović samo su neki od njih. Osim prepoznavanja talenata i plasiranja modela u najviše vrhove modne industrije, tim Swan Model Managementa vođen sopstvenim iskustvom temeljno radi na pripremi i edukaciji djevojaka za posao profesionalnog modela.

Pored rada sa modelima i novim licima, Swan agencija radi i sa dječijim modelima. Tokom protekle sedmice agencija je organizovala snimanje i fotografisanje malih manekena za modni book u hotelu Austria & Bosnia. Na snimanju je učestvovalo 15 mališana različitih uzrasta.

Tim koji je radio na tome činila je grupa mladih profesionalaca predvođena fotografom Markom Jovančićem, asistent je bio Predrag M. Klekačkoski, za video je zaslužan Ervin Golubović, make up prilagođen uzrastu je radila Sara Visintin, dok je za frizure malih modela bio zadužen Dervis Hodžić. Cilj agencije je da snove mališana pretvori u stvarnost i razvije pun potencijal novih lica, budućih top modela.

Među ovim mladim modelima našla se i Visočanka Ajla Aždajić, koja je prepoznata kao jedan od perspektivnih prospekata u svijetu modelinga, te se svi nadamo da je pred njom budućnost profesionalnog modela koji će promovirati Visoko u cijelom svijetu.

 

Visoko.co.ba/Klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.