Visoko.co.ba saznaje: Adnan Harmandić novi trener-igrač RK Bosna Vispak Visoko

1810
Adnan Harmandić (Foto: Sport1.ba)
Adnan Harmandić (Foto: Sport1.ba)

Nakon što je klub tokom zimske pauze napustio Muhamed Toromanović, RK Bosna Vispak Visoko doživjela je ovih dana nove promjene, ovog puta u stručnom štabu.

MARKETING

Naime, prema informacijama do kojih je došla redakcija portala Visoko.co.ba, RK Bosna Vispak okončala je saradnju sa dosadašnjim trenerom Senadom Skopljakom. U narednom periodu na njegovo mjesto doći će jedan od najboljih igrača ovog tima, proslavljeni bh. rukometaš Adnan Harmandić, koji će do kraja sezone obnašati funkcije i trenera i igrača.

Harmandić bi već u srijedu, 4. marta, trebao biti predstavljen na novoj funkciji, a uz njega će, na mjestu pomoćnog trenera, ostati Samir Jamaković.

Sve informacije u vezi sa ovim promjenama, saznali smo, saopćit će čelnici kluba na konferenciji za medije.

Podsjećamo, Harmandić je u redove visočke Bosne stigao pred kraj jula 2017. godine, a svojim briljantnim partijama nametnuo se kao pravi lider tima, zbog čega je zaslužio i titulu kapitena. Svojevremeno je nastupao i za sarajevsku Bosnu, dok je karijeru započeo u Čeliku. Također, branio je i boje Izviđača, Gorenja, Bjerringbro-Silkeborga i HSG-a Wetzlar, prije nego je dobio povjerenje uprave visočkog kluba za mjesto trenera.

 

Visoko.co.ba/Redakcija

Komentari

komentara