Naslovnica Lokalne Teme Pozitivno Visoko Vrijedno priz...

Vrijedno priznanje: Secomov brend WoodLab nagrađen za inovativnost na Sajmu namještaja u Sarajevu

332

Firma Secom d.o.o. Visoko ove sedmice dobila je vrijedno priznanje na sarajevskom izdanju Sajma namještaja, zahvaljujući svojim proizvodima i sjajnom predstavljanju na ovom sajmu.

Tačnije, stručni žiri dodijelio je nagradu za inovativnost ovoj visočkoj kompaniji, kao i njihovom brendu WoodLab, iza kojeg stoji visokokvalitetni dizajnirani namještaj. Na ovaj način Secom je potvrdio da je jedan od lidera u proizvodnji namještaja od masivnog drveta i da je pred njima svijetla budućnost u ovoj grani industrije.

“Dugogodišnje iskustvo nas je naučilo poslovanju i trendovima u namještaju te smo prije dvije godine odlučili da svoje iskustvo pretvorimo u realnost. WoodLab proizvodi su usmjereni prema domaćinstvima kao krajnjim korisnicima i opremanju hotela, te su veoma dobar alat za sve projektantske kuce koje se bave projektovanjem i opremanjem enterijera”, pojasnili su iz kompanije Secom.

Inače, Secom trenutno zapošljava 180 radnika, posjeduje najsavremeniju tehnologiju za izradu namještaja, te planira povećanje obima poslovanja i broja uposlenih radnika.

Za sve dodatne informacije u vezi s nagrađivanim brendom možete kompaniju Secom kontaktirati na info@woodlab.ba.

Visoko.co.ba/Secom

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.