Za neupućene i manje inteligentne: Tekst o porodici Vasiljević nije autorski tekst novinara Visoko.co.ba

4560

Obzirom da je tekst “Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević” izazvao veliku buru komentara među posjetiocima našeg portala koji već prelaze u raznorazne uvrede po svim osnovama i obzirom na elementarnu nepismenost pojedinih čitalaca te komentatora istih, prevashodno sakrivenih iza lažnih FB profila, dužni smo uz poštivanje inteligencije normalnih čitalaca podsjetiti da je velika razlika između autorskog teksta i nekog saopćenja.

vasiljevici 22Podsjećamo, pomenuti tekst je samo prenešeni email koji su dobili mediji u Visokom, od kojih većina onih obuhvaćenih budžetskim proračunom nisu objavili, vjerovatno iz razloga lojalnosti prema onome ko ih časti novcem iz javnog proračuna, dok smo mi suprotno njima, kako to novinarstvo i nalaže, isti prenijeli javnosti.

Također sve napisano u tom emailu predstavlja isključivo stavove pošiljaoca i Visoko.co.ba sa sadržajem istog nema nikakve veze. Sadržaj emaila smo prenijeli tačno onako kako smo ga i primili. Da ne spominjemo manje važne medije i ne ulazimo u provjeravanje naše tvrdnje, pomenut ćemo samo JP RTV Visoko čije uredništvo može potvrditi da su primili identičan email onome kako je i objavljeno na Visoko.co.ba.

vasiljevici 1

Komentari

komentara