Začinite vaše plankove: Šestominutni izazov će “uništiti” vaš stomak i leđa

209
Vaš plank možete začiniti uz odlične savjete direktora Man’s Health fitnessa, Ebenezera Samuela, koji je kreirao šestominutni plank izazov.

“Vaš cilj je da bokove i ramena sve vrijeme držite ispravno”, kaže Samuel.

MARKETING

Njegova serija plankova može biti odlična završnica treninga za osobe koje su već u dobroj formi ili odličan trening za one koji su tek krenuli s vježbanjem.

Kako biste pravilno odradili vježbe, najbolje je da pratite Samuela uz njegov video. Važno je naglasiti da vježbu možete raditi u teretani, jednako kao i kod kuće.

Kako Samuel pojašnjava, uz njegov plank izazov otkrivate koliko ste ustvari stabilni i snažni. Izazov uključuje plank uz pojas otpornosti oko struka, plank na laktovima od pet sekundi, plank uz ispravljene ruke te prebacivanje koljena do laktova.

Kako poručuju oni koji su već isprobali Samuelov izazov, nakon ovih plankova, vaši trbušni mišići će plakati.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.