Počela sanacija putnog pravca od Gradskih grobalja do naselja Buci

622

Danas su i zvanično počeli radovi na sanaciji i rehabilitaciji saobraćajnice na pravcu od Gradskih grobalja prema Bucima. Za ove radove izdvojena su sredstva Vlade Zeničko – dobojskog kantona u iznosu od 533.000 KM, a ovim radovima uredit će se još jedan izuzetno saobraćajno opterećeni putni pravac u Visokom.

– Ponosan sam i sretan što sam bio na čelu Vlade Zeničko – dobojskog kantona i što sam imao priliku da svojim zalaganjem doprinesem da se odobre finansijska sredstva za rehabilitaciju i sanaciju izuzetno opterećene ceste prema Bucima i to u iznosu od 533.000,00KM. – istaknuo je gradonačelnik Mirza Ganić, koji je i obišao započete radove na ovom putnom pravcu.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.