Zašto su poznati danima govorili “Amel Ćurić, niko”: Bh. pjevač predstavlja novu pjesmu

Proteklih dana društvenim mrežama brojne poznate ličnosti iz svijeta muzike, glume i sporta objavljivali su kratke video isječke u kojima govore "Amel Ćurić, niko". Bh. pjevač otkriva kako su ustvari najavljivali njegovu novu pjesmu, ne znajući ni da to rade.

22

Naime, Ćurić je večeras objavio kratki teaser videospota za svoju novu pjesmu koja nosi naziv “Niko”, a koja će premijerno biti predstavljena na našem portalu i Amelovom You Tube kanalu u utorak, 5. februara.

Amelove kolege i prijatelji proteklih dana su objavljivali popularne storije na Instagramu u kojima govore “Amel Ćurić, niko”, ne znajući ni sami o čemu se radi.

Video su, između ostalih, objavili i Džanan Musa, Damir Džumhur, Amil Lojo, Asmir Begović, Mirza Teletović, Mirza Selimović, Džejla Ramović, Ilma Karahmet, Jusuf Nurkić, Matko Knešaurek, Amel Tuka, Emir Spahić i mnogi drugi.

“Bilo je jako simpatično jer su me mnogi pitali je li pravim neku zezanciju. Nisu zaista znali o čemu se radi”, kaže nam kroz smijeh Ćurić koji je na zanimljiv način iskoristio Instagram za promociju svoje nove pjesme.

Kako saznajemo, tekst pjesme “Niko” pisao je hitmaker Armin Šaković, a muziku su radili zajedno Šaković i Amil Lojo.

Ćurić je već ranije imao priliku raditi sa Lojom i Šakovićem koji je radio negovu pjesmu “Što nas ima mašala”.

Videospot je radio Dario Radusin iz Zagreba s kojim je Ćurić također sarađivao prilikom snimanja spota za duet “Kost” sa Eminom Jahović.

klix.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.