Naslovnica ZDK Kultura Zavidovići: K...

Zavidovići: Koncertom Igora Vukojevića i njegovog benda zatvorena manifestacija “Ljeto u gradu 2019.”

31

Koncertom Igora Vukojevića i njegovog benda sinoć je zatvorena 17. Kulturno-zabavna manifestacija “Ljeto u gradu 2019.

Atmosfera sinoć na platou ispred Centra za kulturu je kao i prethodnih dana bila odlična, a publika je pjevala zajedno sa Igorom njegove stare hitove, ali i pjesme od ostalih pjevača.

Ovogodišnje “Ljeto u gradu 2019.” ostat će upamćeno po tome što su se Zavidovićkoj publici predstavila provjerena imena sa bh muzičke scene, kao što su Osman Hadžić, Amir Kazić Leo, Sejo Pitić, Semir Cerić Koke, Igor Vukojević, ali i oni mlađi,buduće zvijezde koje tek trebaju da se dokažu.

– U subotu, 27.7. održana je i “Međunarodna smotra folklora” uz učešće 9. Kulturno umjetničkih društava, a nedjelja je bila rezervisana za one najmlađe. Igrali smo se, plesali, gledali predstavu, pjevali.Kiša nam taj dan nije pokvarila raspoloženje – ističu iz Organizacionog odbora.

JU Centar za kulturu se zahvaljuje Općini Zavidovići na ukazanom povjerenju, zahvaljuju se građanima Općine Zavidovići, dijaspori i svima onima koji su posjetili Zavidoviće i ovogodišnje “Ljeto u gradu 2019.”

– Hvala sponzorima, medijima, JKP “Radnik”, Službi civilne zaštite Općine Zavidovići, Policijskoj upravi Zavidovići, Prevozu putnika Zavidovići, firmi Securitas na obezbjeđenju manifestacije,radnicima, kao i našim volonterima – naglašavaju iz Organizacionog odbora.

visoko.co.ba/Zdici.info

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.