Naslovnica ZDK Kultura Zdenka Kovači...

Zdenka Kovačiček i Peco Petej iduće sedmice u Cabaret Clubu u Zenici

26

Nakon veoma uspješnog zimskog festivala „5.Cabaret Winter Festa“, koji se održavao od 01.do 30.12.2018. godine u Cabaret Clubu, braća Ivan i Andrija Petrović najavljuju još jedan događaj, koji su objavili na oficijelnoj facebook stranici Cluba:

– Dragi prijatelji, ni u januaru nismo stali sa dešavanjima i uskoro ćemo u našoj dragoj Zenici i Cabaret Club ugostiti Zdenku Kovačiček, hrvatsku jazz i rock pjevačicu, koja je jedna je od najznačajnijih i eminentnih osoba na hrvatskoj muzičkoj sceni, a uz nju i Pecu Peteja, možda najboljeg bubnjara bivše ex yu scene i frontmena grupe Time, kao i 2 gosta iznenađenja.

Inače, Cabaret Winter Fest je jedini zimski festival nekomercijalnog karaktera u regionu, koji već petu godinu za redom organizuju braća Petrović, Ivan i Andrija. Zvanično je završio u nedjelju 30.12.2018. sa “Danom dječje radosti” gdje su socijalno ugroženoj djeci, djeci sa posebnim potrebama i psihofizičkim poteškoćama, djeci Roma, te djeci iz JU “Dom i porodica”, te asocijacije “Leda” uz pomoć prijatelja, priredili gratis dječju predstavu, podjelu paketića te druženje sa Deda mrazom.

 

 

 

Visoko.co.ba/Zenicablog.com

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.