Željko Samardžić: Bolest me promijenila iz korijena

687

Željko Samardžić ljeto provodi u Kotoru, a sada je čak pazario i novi brod, i to prilično skuplji od prethodnog, malog prosječnog. Novi košta 60.000 eura i manji je od jahte koju posjeduje njegova kolegica Lepa Brena.

MARKETING

– Pa dobro, super, oni to mogu da imaju i lijepo je to, a ja se protežem koliko mogu. Kupio sam novi brod prošle godine, veći brod je veća briga. Imam prijatelje koji mi ga čuvaju cijele sezone, dok mogu tako da izdržim, meni nije skupo. Svake godine u ovo vrijeme moja baza je Bokokotorski zaliv, tu lovim ribu sa pecarošima i uživam u barci. Trudim se da budem što duže ovdje i imam inspiraciju za bezbroj dobrih ideja za pjesme – kaže Željko.

Pjevač je progovorio o zdravstvenom problemu koji ga je zadesio.

– Od momenta kada mi se desio Hašimoto kao da mi se srušio svijet, nisam znao šta mi je. Sada sam nastavio normalan život jer redovno uzimam terapije. Na tri mjeseca idem na kontrolu i vadim krv. Mene je bolest promijenila iz korijena. Ja sam ranije uzimao čašicu rakije ili vina više, a sada to ne mogu zato što moram da čuvam glasne žice. Kada mi to funkcioniše, sve je okej. Otkrio sam tu bolest kad sam išao na operaciju nerva simpatikusa da se ne bih znojio, da bi se poslije izvjesnog vremena ispostavilo da se radi od Hašimotu, smanjenoj funkciji štitne žlijezde – otkrio je Željko.

 

Visoko.co.ba/azra.ba

Komentari

komentara