Zenička industrija mlijeka (ZIM) novi partner NK Čelik Zenica

103
Foto: NK Čelik

Našu borbu i cilj prepoznale su i zeničke firme, te odlučile pružiti podršku i dati svoj doprinos, a to je ono što nas posebno raduje.

MARKETING

Jedna od takvih renomiranih i društveno odgovornih kompanija je i Zenička industrija mlijeka.

Nogometni klub Čelik Zenica i Zenička industrija mlijeka potpisali su Ugovor o sponzorstvu, čime je ZIM d.d. Zenica postao naš novi partner.

U ime kluba, ugovor je potpisao Predsjednik Upravnog odbora Denis Mušović koji je uputio najiskreniju zahvalnost rukovodstu ZIM-a jer su odlučili biti naši partneri i biti dio pozitivne priče u našem gradu.

“Svi znamo da je kvalitet proizvoda ZIM-a nadaleko poznat, te da je upravo Zenička industrija mlijeka jedan od simbola našeg grada. Izuzetno nam je drago što smo ostvarili saradnju, i ovim putem upućujem iskrenu zahvalnost rukovodstvu ZIM-a koji su dali svoju podršku na putu oporavka i uspona našeg kluba” istakao je Predsjednik Upravnog odbora Denis Mušović.

“Zenička industrija mlijeka uvijek je bila na strani sporta i na strani najboljih. Mi smo prepoznali kvalitet ovog kluba, namjere i borbu rukovodstva kluba, te vjerujemo da je ovo novi početak jedne duge i uspješne saradnje” istakao je Amer Bektaš iz Zeničke industrije mlijeka.

Još jednom se iskreno zahvaljujemo Zeničkoj industriji mlijeka i nadamo se uspješnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.

 

Visoko.co.ba/Zenicablog.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.