Zenički članovi GSS-a na Bjelašnici pružili pomoć i i prebacili do hitne pomoći planinarku sa dvostrukim prijelomom noge

124

Na Bjelašnici, na planinskoj stazi između sela Lukomir i Studenog potoka, dva člana GSS-a Zenica su u nedjelju sreli grupu od četiri planinara, među kojima je bila povrijeđena jedna ženska osoba.
Obzirom da se žalila na jake bolove u predjelu lijeve potkoljenice, članovi GSS Stanica Zenica su pružili prvu pomoć, te povrijeđenu transportovali do sela Lukomir i predali je stanici Hitne medicinske pomoći Konjic. Tamo je utvrđeno da je planinarka zadobila dvostruki prijelom noge u predjelu lijeve potkoljenice.

MARKETING

 

visoko.co.ba/Zenicainfo.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.