Ženski dio ekipe “Prijatelja” okupio se na rođendanu Courteney Cox, fanovi oduševljeni

60

Courteney Cox je dokazala da neka prijateljstva nikad ne prestaju tako što se ponovo udružila sa svoje dvije prijateljice i kolegice sa seta “Prijatelja”. Lisa Kudrow i Jennifer Aniston posjetile su je na njen rođendan i napravile fotografiju koja je obradovala mnoge fanove serije.
Courteney je prije nekoliko dana napunila 55 godina, a kako bolje proslaviti rođendan nego u krugu najbližih ljudi. Fanove je obradovala činjenica da se ona još uvijek druži sa Jennifer i Lisom, a ovo je samo “potparilo” teorije o ponovnom snimanju ove serije, prenosi CNN.

MARKETING

Njih tri su tumačile uloge Monice, Phoebe i Rachel, a snimanje serije završilo je 2004. godine. Uz njih se u prvoj postavi tokom deset sezona pojavljuju i Matthew Perry, David Schwimmer i Matt LeBlanc. Serija govori o šest prijatelja koji se svakodnevno druže i zajedno proživljavaju velike i male životne radosti.

Serija je snimana kasnih devesetih i ranih 2000. ali još uvijek ima veliki utjecaj na publiku i redovno se gleda te je veoma popularna na servisima poput Netflixa.

Ove godine proslavit će se 25 godina od premijere serije, a Jennifer Aniston nedavno je otkrila kako postoji mogućnost da će se ekipa ponovo okupiti i snimiti neki materijal.

“Ja sam za. Znam da su i djevojke zainteresovane, a za dečke pretpostavljam da bi pristali na snimanja”, kazala je tada Aniston.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara