Žig garancije „Zaštićen potrošač“ za uvoznika Suzuki automobila i motocikala

113

Na prigodnoj svečanosti na štandu Suzuki automobila na 54. Međunarodnom salonu automobila, koji se do 31. marta održava u Beogradu, predstavniku kompanije Euro Sumar, ovlašćenom uvozniku, prodavcu i serviseru Suzuki automobila i motocikala, uručen je žig garancije „Zaštićeni potrošač“.

MARKETING

Ovaj “žig garancije” četvrtu godinu zaredom dodjeljuje Republička unija potrošača. Direktoru prodaje i marketinga u EuroSumaru, Andriji Đuraševiću, žig je uručio predsjednik Upravnog odbora Republičke unije potročača, dr sc. Denis Perinčić.

Žig garancije „Zaštićen potrošač“ predstavlja jedinstven dokument, koji se dodjeljuje privrednim subjektima koji ispune zahtjeve i principe četiri ISO standarda: 9001, 10002, 14001 i OHAS:18001:2008.  Dokument se dodjeljuje nakon certifikacione provjere kompletnog akreditovanog certifikacionog tela. Posjedovanjem ovog žiga privredni subjekt dokazuje društvenu odgovornost poslovanja. Poseban naglasak je stavljen na brigu o korisnicima, odnosno potrošačima.

U automobilskoj branši ovo je treći žig „Zaštićen potrošač“. Do sada su ga dobili uvoznik, prodavac i serviser Hyundai automobila i HIT Auto Staro sajmište. Ovaj žig je dobio i prodavac i serviser Renault, Dacia i Nissan automobila i lakih komercijalnih vozila.

Republička unija potrošača je prvi žig „Zaštićen potrošač“ dodijelila u martu 2015. lizinig kući VB Leasing. Do danas je to visoko svjedočanstvo o društveno odgovornom poslovanju po visokim kriterijumima kvaliteta dobilo dvadeset uslužnih i proizvodnih preduzeća, osiguravajućih društava, asocijacija i obrazovnih institucija u Srbiji.

 

Visoko.co.ba/vrelegume.rs

Komentari

komentara